Τον Ιούνιο σε κυκλοφορία τα τμήματα Παραδείσια – Τσακώνα και Τσακώνα- κόμβος Θουρίας

Τον Ιούνιο σε κυκλοφορία τα τμήματα Παραδείσια – Τσακώνα και Τσακώνα- κόμβος Θουρίας

Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από μήνα σε μήνα μετατίθεται η παράδοση του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Τρίπολης – Καλαμάτας και ειδικότερα τα τμήματα από Τσακώνα έως κόμβο Θουρίας και Παραδείσια – Τσακώνα. Το χρονοδιάγραμμα έλεγε προ μηνών ότι πριν από το Πάσχα ο δρόμος θα κυκλοφορείται, μετά η παράδοση μετατέθηκε κάπου στο Μάιο και μόλις χθες ο προϊστάμενος του υπουργείου Υποδομών και υπεύθυνος για το έργο, Ι. Καρνέσης, είπε ότι τα δύο κομμάτια θα έχουν παραδοθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Για τη σύσκεψη ο δήμαρχος Παν. Νίκας τόνισε μεταξύ άλλων: «Σκοπός της συνάντησης είναι να υπάρξει άμεση επαφή μεταξύ της υπηρεσιακής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, η οποία έχει σαφείς κατευθύνσεις από την πολιτική ηγεσία, και ομάδας πολιτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από την κατασκευή του εθνικού δρόμου.
Έχουμε επισημάνει ότι το συγκεκριμένο έργο είναι το μεγαλύτερο που κατασκευάζεται στην περιοχή μας και, όπως είναι φυσικό, η υλοποίησή του δημιουργεί κάποια ζητήματα, που πρέπει να συζητηθούν, για να βρεθούν τρόποι επίλυσής τους.
Κάποια από τα θέματα που θέτουν οι ομάδες πολιτών λύνονται αυτομάτως, ενώ κάποια άλλα θα τεθούν υπόψη των υπηρεσιών του υπουργείου και θα απαντηθούν εγγράφως στο Δήμο Καλαμάτας».
Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος του υπουργείου Υποδομών και υπεύθυνος για το έργο του αυτοκινητόδρομου, Ι. Καρνέσης, σημείωσε: «Κατά τη διάρκεια υλοποίησης της περιμετρικής οδού της Καλαμάτας πρέπει να αντιμετωπιστούν κάποια ήσσονος σημασίας προβλήματα αλλά σημαντικά για τους κατοίκους και να βελτιωθούν οι όποιες ατέλειες και αδυναμίες υπάρχουν στο βασικό σχεδιασμό.
Μία από τις πρόσθετες δυσκολίες που υπήρχαν ήταν ο κόμβος Λεΐκων, ο οποίος προέκυψε λόγω της αλλαγής των περιβαλλοντικών όρων στην περιμετρική της πόλης. Ο συγκεκριμένος κόμβος υλοποιείται, αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα στον κλάδο του προς την Αρεόπολη.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.