ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΥΛΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΥΛΙΑΣ

Αν δεν είστε από το ΧΑΤΖΗ …και  αυτό που ζητάτε για τις διακοπές σας είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο με τη θάλασσα στα πόδια σας, στις πιο όμορφες παραλίες, για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση υπάρχει το Costa Navarino.

Μπροστά από τα Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή του συγκροτήματος του Costa Navarino που ξεκίνησε να λειτουργεί από την περσινή σεζόν, βρίσκεται μια μεγάλη αμμώδης παραλία μήκους άνω του ενός χιλιομέτρου πολλά εστιατόρια, σπα και ένα υψηλών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ.
Η παραλία του συγκροτήματος είναι οργανωμένη, με ομπρέλες ξαπλώστρες και ένα beach bar το «Μπαρμπούνι» με διάφορα αναψυκτικά και σνακ. Εκεί μπορεί να απολαύσει κανείς διάφορα σπορ, όπως beach rackets αλλά και watersports τα οποία όμως δεν είναι μηχανοκίνητα ώστε να μην επιβαρύνεται το φυσικό περιβάλλον.

Στην γύρω περιοχή  θα βρείτε και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σε κάθε περίπτωση τα Απογεύματα  μια ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΑΤΖΗ (αφού περάσετε πρώτα από  τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ) ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ πίνοντας τον καφέ σας  ή τρώγοντας  το  παγωτό σας  ή το γλυκό σας  στα παραδοσιακά καφενεία του χωριού  και  αργότερα το βραδάκι  στις ταβέρνες  με τις φιλόξενες φυσιογνωμίες των ντόπιων μαγαζότορων με  τα ντόπια εδέσματα και τις καταπληκτικές τιμές αλλάζοντας τις εικόνες σας. Αν πετύχετε και  εκδηλώσεις  που διοργανώνονται από διάφορους τοπικούς φορείς  (όπως ό ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΑΤΖΑΙΩΝ )  θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά σας.  ΕΔΩ (ΣΤΟ ΧΑΤΖΗ) θα δείτε ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ …ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ …ΠΟΤΕ ! ! !

Welcome to ladbrokes bonus codes information.